ENZO AUTOMOTIVE

Consignatie verkoop auto

Wij zorgen voor consignatie verkoop van uw auto

Enzo Automotive biedt een unieke en zorgeloze ervaring met de consignatie verkoop service. Het concept van consignatie verkoop van auto’s wint steeds meer terrein in Nederland. Hieronder duiken we dieper in wat consignatie verkoop precies inhoudt, de voordelen ervan, en hoe Enzo Automotive voor u de beste service kan bieden.

De voordelen van consignatie verkoop

  1. O risico: Bij Enzo Automotive nemen wij alle risico’s van het verkoopproces uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto..
  2. Professionele promotie: Wij zorgen ervoor dat uw auto in de best mogelijke staat wordt gepresenteerd en gebruiken ons omvangrijke netwerk en marketingkanalen om uw auto onder de aandacht te brengen.
  3. Hogere verkoopprijs: Dankzij onze expertise en presentatietechnieken is de kans groot dat uw auto voor een hogere prijs wordt verkocht dan wanneer u dit zelf zou doen.

Onze meerwaarde

Auto service icoon

INKOOP EN VERKOOP

Onze showroom kent een continu veranderende collectie auto’s. Mocht uw ideale auto er vandaag niet tussen staan, dan gaan wij voor u op zoek. Uiteraard bieden we ook mogelijkheden voor het inruilen van uw huidige auto.

Klantgericht icoon

KLANTGERICHTE AANPAK

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. We nemen daarom uitgebreid de tijd om u, zowel persoonlijk als op afstand, van het beste advies te voorzien.

Enzo team icoon

HET ENZO TEAM

Bij Enzo Automotive zijn we één familie van autoliefhebbers. Samen zetten we ons in om ervoor te zorgen dat uw autorij-ervaring naadloos en plezierig verloopt.

Expertise en gemak icoon

EXPERTISE EN GEMAK

Dankzij onze diepgaande kennis, jaren van ervaring in de branche en een omvangrijk netwerk door heel Europa, garanderen wij deskundigheid en een vlotte afhandeling in het verkoopproces.

Hoe werkt consignatie verkoop van uw auto?

  1. Beginfase: Na een persoonlijke gesprek omtrent uw wensen en de specificaties van de auto wordt de auto geïnspecteerd, gereinigd en indien nodig gepoetst.
  2. Adverteren: Wij maken professionele foto’s van uw auto en plaatsen deze op diverse autoverkoopsites en onze eigen website. 
  3. De verkoop: Zodra er interesse is in uw auto, handelen wij alle communicatie af, organiseren we proefritten en voeren we de onderhandelingen. U blijft volledig op de hoogte van het proces.
  4. Aflevering: Na een succesvolle verkoop zorgen wij voor een goede afhandeling, inclusief de administratie.

Referenties

Rats Ratske
Rats Ratske
Geverifieerde klant
Read More
Bmw x1 gekocht echt prima bedrijf. Nette prijs voor mijn inruil. Leverde nette auto in en kreeg dat ook te horen. Onderhandeling verloopt netjes zonder onzin. Dit bedrijf komt zijn woord na.
Laurens van der Lans
Laurens van der Lans
Geverifieerde klant
Read More
Golf 7 met defecte versnellingsbak gekocht; succesvol onder garantie gereviseerd. Aanbevolen dankzij Enzo's betrouwbaarheid.
Florenz Jacet
Florenz Jacet
Geverifieerde klant
Read More
Zeer goed bedrijf. aardige mensen. een goede auto gekocht voor een goede prijs.
Brian Claessen
Brian Claessen
Geverifieerde klant
Read More
Ik heb een jaar geleden een M4 gekocht bij Enzo, en nu een jaar later ben ik nog steeds zo blij met de auto. Fijne vent!
Bernardo Van Loon
Bernardo Van Loon
Geverifieerde klant
Read More
Fris bedrijf met nette occasions, eigenaar Enzo is snel bereikbaar en belt terug! Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Pim Koolmees
Pim Koolmees
Geverifieerde klant
Read More
Mooie, nette & voordelige auto uit 2014 gekocht, kleine schades na overleg verholpen. Na 2 maanden nog steeds top; aanrader!
Previous
Next

Neem direct contact op!

Veelgestelde vragen

Consignatie verkoop betekent dat u uw auto te koop aanbiedt via een derde partij, zoals Enzo Automotive zonder dat u de auto daadwerkelijk overdraagt voordat deze verkocht is. De consignatieverkoper neemt de verantwoordelijkheid voor het presenteren, adverteren en verkopen van de auto, terwijl de auto formeel uw eigendom blijft totdat deze verkocht is.

Consignatie verkoop biedt verschillende voordelen, waaronder professionele presentatie en promotie van uw auto, toegang tot een breder koperspubliek, en vaak een hogere verkoopprijs dan wanneer u zelf zou verkopen. Bovendien wordt u ontzorgd van het verkoopproces, inclusief het omgaan met potentiële kopers en het regelen van proefritten.

De verkooptijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de staat van de auto, het merk, model, de vraagprijs, en de marktomstandigheden. Wij kunnen op basis van ervaring een schatting geven, maar er zijn geen garanties over de exacte tijdspanne.

De verkoopprijs wordt in overleg tussen u en Enzo Automotive bepaald, gebaseerd op een evaluatie van de auto, vergelijkbare verkopen, en de huidige marktwaarde. Wij kunnen advies geven om tot een competitieve en realistische vraagprijs te komen.

 

Als uw auto niet verkocht wordt binnen de afgesproken periode, kunt u in overleg met ons besluiten de overeenkomst te verlengen, de verkoopprijs aan te passen, of de auto terug te nemen. De specifieke opties en voorwaarden moeten vooraf duidelijk worden afgesproken en vastgelegd in het consignatiecontract.