ENZO AUTOMOTIVE

Over ons

Ons verhaal: de passie van Enzo

Het verhaal van Enzo Automotive begon met een jonge Enzo van Gurp en zijn ontembare liefde voor motoren. Wat ooit begon als jeugdige avonturen met brommers, transformeerde in een levenslange passie voor auto’s en uiteindelijk de oprichting van Enzo Automotive.

Onze meerwaarde

INKOOP EN VERKOOP

Onze showroom kent een continu veranderende collectie auto’s. Mocht uw ideale auto er vandaag niet tussen staan, dan gaan wij voor u op zoek. Uiteraard bieden we ook mogelijkheden voor het inruilen van uw huidige auto.

KLANTGERICHTE AANPAK

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. We nemen daarom uitgebreid de tijd om u, zowel persoonlijk als op afstand, van het beste advies te voorzien.

HET ENZO TEAM

Bij Enzo Automotive zijn we één familie van autoliefhebbers. Samen zetten we ons in om ervoor te zorgen dat uw autorij-ervaring naadloos en plezierig verloopt.

EXPERTISE EN GEMAK

Dankzij onze diepgaande kennis, jaren van ervaring in de branche en een omvangrijk netwerk door heel Europa, garanderen wij deskundigheid en een vlotte afhandeling in het verkoopproces.

Referenties

Laurens van der Lans
Laurens van der Lans
1 maand geleden
Read More
Golf 7 met defecte versnellingsbak gekocht; succesvol onder garantie gereviseerd. Aanbevolen dankzij Enzo's betrouwbaarheid.
Florenz Jacet
Florenz Jacet
2 maanden geleden
Read More
Zeer goed bedrijf. aardige mensen. een goede auto gekocht voor een goede prijs.
Brian Claessen
Brian Claessen
2 maanden geleden
Read More
Ik heb een jaar geleden een M4 gekocht bij Enzo, en nu een jaar later ben ik nog steeds zo blij met de auto. Fijne vent!
Bernardo Van Loon
Bernardo Van Loon
3 maanden geleden
Read More
Fris bedrijf met nette occasions, eigenaar Enzo is snel bereikbaar en belt terug! Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Pim Koolmees
Pim Koolmees
8 maanden geleden
Read More
Mooie, nette & voordelige auto uit 2014 gekocht, kleine schades na overleg verholpen. Na 2 maanden nog steeds top; aanrader!
Previous
Next